Hae mukaan BM-testiryhmään!
Mediwell Oy hakee testaajia kaksivaiheiseen BM testiryhmään.
Mediwell Oy valitsee 50 henkilöä, jotka saavat BM-tuotteita testattavakseen.
Viimeinen osallistumispäivämäärä 14.6.2018


Testijakso on heinä-elokuu 2018. Ensimmäisessä vaiheessa testiryhmän jäsenet saavat BM Night Cream Yövoiteen ja BM Gel 28 tehoseerumin testattavaksi. Raportoituaan tuloksista testaaja saa myöhemmin kesällä 2018 BM uutuustuotteen testiin. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Testijakson päätyttyä arvomme 5 palkintoa testaajien kesken! Voittajat saavat vuoden BM-tuotteet. Jokainen palkinto sisältää yhteensä 12kpl:tta BM-tuotteita ( 6kpl vapaavalintaista BM Päivä/yövoidetta + 6kpl BM Gel 28 tehoseerumi). Tuotteet toimitetaan voittajille postitse yhdellä kertaa. Tuotteet säilyvät 12 kuukautta avaamisesta. Palkinnon arvo n. 600€

Lisätietoa tuotteista:
www.bm-info.fi/
www.mediwell.fi
www.facebook.com/BMCosmeCeuticals/


Säännöt:
Testaaja sitoutuu vastaamaan kahteen BM-tuotteita koskevaan kyselylomakkeeseen sovittuun päivämäärään mennessä. Osallistuja antaa luvan Mediwell Oy:lle julkaista osallistujan vastaukset. Mediwell Oy julkaisee vastauksia ja mielipiteitä vain osallistujan etunimellä ja iällä. (esim "......."Maija, 55v.)

Vastaaminen suoritetaan tämän kaltaisella Google forms lomakkeella, jonka löydät myöhemmin osoitteesta
www.BM-info.fi
Tuotteet lähetetään testaajille postitse, Mediwell Oy vastaa postikuluista.

Mediwell Oy valitsee testihenkilöt 15.6.2018 ja ilmoittaa heille sähköpostitse valinnasta. Testaajille lähetetään samassa viestissä sopimus, jonka testaajan tulisi lukea. Testaajan on lähetettävä sähköpostitse ilmoitus Mediwell Oy:lle, että testaaja hyväksyy sopimuksen.

Henkilötietoja ei jaeta kolmansille osapuolille. Henkilötietojen suojauksen ja käsittelyn tietoturvatason Mediwell Oy on toteuttanut tarvittavin kohtuudenmukaisin toimenpitein. Henkilötietoja käytetään vain tuotteiden toimitukseen postitse. Mielipiteitä ja kommentteja käytetään markkinointi tarkoituksiin. Kommentteja ja mielipiteitä julkaistaan vain etunimellä ja iällä (esim.”……” Maija 55v.). Rekisteriseloste: http://www.mediwell.fi/GDPR-Rekisteri-Testiryhma.pdf

Hae mukaan vastaamalla alla oleviin kysymyksiin.

Etunimi *
Oma vastauksesi
Sukunimi *
Oma vastauksesi
Ikä *
Oma vastauksesi
Postiosoite *
Oma vastauksesi
Postinumero *
Oma vastauksesi
Paikkakunta *
Oma vastauksesi
Puhelinnumero *
Oma vastauksesi
Sähköpostiosoite *
Oma vastauksesi
Onko sinulla... *
Pakollinen
Kerro lyhyesti minkälaisia kosmetiikkatuotteita käytät? *
Oma vastauksesi
Mistä sait tiedon BM-testiryhmästä? *
Pakollinen
Lähetä
Älä koskaan lähetä salasanaa Google Formsin kautta.
Google ei ole luonut tai hyväksynyt tätä sisältöä.